Paulo Coelho over liefde

Paulo Coelho over liefde

“Echte liefde vraagt volledige overgave”
(Paulo Coelho in De winnaar staat alleen)

naar bol.com

Als er iemand in liefde gelooft is het wel Paulo Coelho. Er is een boekje met mooie citaten dat er ook nog eens leuk uitziet op de koffietafel. De prachtige kleurrijke illustraties zijn van Catalina Estrada. Bezoek haar website voor meer mooie plaatjes. Hieronder lees je een paar citaten. Het boekje is helaas momenteel niet verkrijgbaar via bol maar de citaten komen uit zijn andere boeken.

De liefde is geen gewoonte, geen afspraak of schuldgevoel. De liefde is. Zonder verdere bepaling. Heb lief en stel niet te veel vragen. Heb slechts lief. (uit: De heks van Portobello)

Op dit moment heb ik liefdesverdriet. Dat kan een hel zijn – maar ook kan alles ontsluierd worden, helder worden. (uit: De Zahir)

De energie van de haat zal je op geen enkele manier baten; maar de energie van de vergeving, die zich uit door middel van liefde, zal je leven op een positieve manier kunnen veranderen. (uit: De Zahir)

De liefde stelt niet veel vragen, want zo gauw we beginnen te denken, krijgen we angst. Daarom moet je niet vragen, maar doen. Je moet risico’s nemen. (uit: Aan de over van de Piedra huilde ik)

De liefde is de ware ervaring van vrijheid en je kunt een ander niet bezitten. (uit: Elf minuten)

Echte liefde vraagt volledige overgave. (uit: De winnaar staat alleen)

Ben je benieuwd naar zelfhulpboeken die jou een stap verder kunnen helpen? De boeken op deze site zijn geselecteerd op kwaliteit. Kijk gerust nog even rond op zelfhulpboeken.com en lees de artikelen of bezoek de online boekenkast | webshop. Je kunt ook gratis leestips aanvragen. 

Reacties zijn gesloten.