Zelf burn-out tegengaan met het boek: De BV IK

Zelf burn-out tegengaan met het boek: De BV IK

Onder de titel De BV IK, lanceerde Lianne de Graaf in november 2018 een zelfhulpboek voor pleasers, perfectionisten en sterke mensen. Als carrièretijger in de zakenwereld hielp Lianne zichzelf aan een burn-out, die ze overwon door zichzelf als een bedrijf te zien. Met De BV IK wil ze mensen inspireren om de regie over hun leven te nemen en hun dromen waar te maken. Liefdevol confronterend en met de nodige humor spoort Lianne je aan tot actie. Lianne de Graaff is eigenaar van JE BENT MEER. Ze is een ervaren lichaamsgerichte coach, NLP-trainer en spreker over zelfontwikkeling en zakelijk succes. Moet jij altijd sterk zijn? Ben je een perfectionist of pleaser? Sta je altijd klaar voor anderen en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan is De BV IK een boek dat jou kan helpen. Voor zelfhulpboeken.com schreef Lianne een blog over haar boek. Veel leesplezier!

~ Gastblogger: Lianne de Graaff

Vorige maand verscheen mijn boek: De BV IK. Het boek is nu een maand verkrijgbaar en inmiddels zijn er zo’n 400 exemplaren verkocht. Ik vind het supergaaf om te ervaren dat zoveel mensen het boek waarderen! Wat mensen vooral geweldig vinden is dat er een gratis online training bij zit met een uitgebreid werkboek.

De BV IK zelfhulpboeken
De BV IK, een zelfhulpboek van Lianne de Graaff

Bekijk of bestel het boek van Lianne.

Pleasers, perfectionisten en sterke mensen

Al jaren begeleid ik mensen die uit balans zijn. Ik merk dat ze veelal tegen dezelfde dingen aanlopen. Als je jezelf als bedrijf ziet, neem je vanzelf de regie over je leven, ga je kritisch kijken naar hoe je winst kunt maken en maak je je dromen waar. Hiervoor moet je wel uit je comfortzone. Door op mijn vijftigste dit boek uit te brengen en daarmee mijn droom waar te maken, ben ik zelf ook uit mijn comfortzone gestapt. En als ik het kan, kun jij het ook. In De BV IK richt ik mij op sterke, verantwoordelijke mensen, perfectionisten en pleasers. Deze mensen gaan door, ondanks vermoeidheid en kwaaltjes. Een burn-out ligt dan op de loer. Met dit boek richt jij je BV IK op en je maakt je eigen BV IK bedrijfsplan; een praktisch, doelgericht en effectief stappenplan om winst te maken in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei of zakelijk succes.

Dankbaar voor mijn burn-out

Ik ben open en kwetsbaar in mijn boek. Ik heb een leven vóór en een leven na mijn burn-out. Door mijn eigen BV IK serieus te nemen, leerde ik stress reduceren en genieten van het leven. In het boek staan veel vragen, oefeningen en tips die je op weg helpen. Het biedt een actieplan dat écht werkt. Jammer genoeg had ik in mijn jonge jaren een ander plan. Dat plan had als titel: ‘Aanpassen’. Ik wilde niets liever dan dat mensen mij aardig vonden, ik was zeer prestatiegericht en had tegelijkertijd enorme faalangst. Wat ik aan de buitenwereld liet zien was mijn sterke ik-kan-alles-aan-masker. Dat masker brak op mijn drieëndertigste. Van de ene op de andere dag had ik een burn-out. Mijn BV IK was failliet. De reis naar een gezonde BV IK bleek lang, heftig, moeizaam, confronterend en uiteindelijk ‘o-zo-waardevol’ te zijn. Ik kon me op dat moment niet voorstellen dat ik jaren later dankbaar zou zijn voor het feit dat ik een burn-out heb gehad.

Door mijn eigen BV IK serieus te nemen, leerde ik stress reduceren en genieten van het leven. 

Gezondheid, levensvragen en geld

Alles komt aan bod in De BV IK. Niet eerder was er een boek waarin een mens als een bedrijf gezien wordt. De BV IK is een alles-in-één-concept: theorieboek, werkboek/actieplan én een kosteloze online training. Het boek is opgebouwd in de vorm van een bedrijfsplan en bestaat uit drie delen. In deel één richt je je BV IK op, waarbij je start met de basis: voeding, beweging en rust. In deel twee maak je je BV IK bedrijfsplan, waarbij het gaat om het wie, waarom, waar, hoe en wat. Je krijgt inzicht in je eigen mindset. Bij elke keuze spelen twee zaken een rol: tijd en geld. Daarom maak je in deel drie je eigen financiële plan. De drie delen vormen samen een complete handleiding om een gezond, gelukkig en zinvol leven te leiden. De BV IK is te koop bij (online) boekhandels en via mijn website www.jebentmeer.nl.

Ik geloof écht dat mijn boek heel veel mensen zal inspireren om de regie over hun leven te nemen.

Bekijk of bestel het boek van Lianne de Graaff

Dankjewel Lianne, dat je wilde vertellen over De BV IK op zelfhulpboeken.com!

Reacties zijn gesloten.