Brainwaves voor alle staten – binaural beats

Brainwaves voor alle staten – binaural beats

Technomind maakt CD’s om je hersenactiviteit te beïnvloeden. Onze hersenen geven per activiteit andere trillingen af. Met Technomind kun je je afstemmen op de frequentie die je nodig hebt om te slapen, te leren, te ontspannen etc. Handig als je je moet concentreren terwijl je van alles kunt bedenken waar je meer zin in in hebt. Of als extra hulpmiddel bij het in slaap vallen. Er zijn speciale CD’s voor bijvoorbeeld creativiteit, leren, ADHD, meditatie, migraine, PMS, slaap en depressie.

Via Spotify kun je alle CD’s van Technomind gratis luisteren. Je kunt ze ook kopen via Itunes en op Amazon.com. Op Spotify:

Zet je koptelefoon op want dan komt de techniek het best tot zijn recht. Kennis over hersenfrequenties wordt trouwens ook gebruikt in de Neurofeedback. Een therapie die de laatste jaren wordt ingezet om nieuw gedrag aan te leren.

De ‘muziek’ die Technomind maakt wordt ‘binaural beats’ genoemd. Er is op het internet van alles over te vinden. Kijk maar eens op Youtube. Houd rekening met de verschillende frequenties:

Delta is de staat als je diep slaapt. Het zijn de langzaamste hersengolven.
Theta is een staat van diepe ontspanning. Een goede staat voor dagdromen en meditatie.
Alfa is de staat van lichte ontspanning. In Alfa kun je makkelijk leren, onthouden, muziek luisteren.
Bèta is de normale ‘wakkere’ staat, bijvoorbeeld tijdens werken en praten.
Gamma is de staat bij intensieve mentale activiteit, zoals stress, angst en zenuwachtigheid.

Ben je benieuwd naar zelfhulpboeken die jou een stap verder kunnen helpen? De boeken op deze site zijn geselecteerd op kwaliteit. Kijk gerust nog even rond op zelfhulpboeken.com en lees de artikelen of bezoek de online boekenkast | webshop. Je kunt ook gratis leestips aanvragen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.