Laad je met rust @ Ademinn Rotterdam

Laad je met rust @ Ademinn Rotterdam

Ik lees de zelfhulpboeken waarover ik schrijf graag met goede koffie in de stad. Daar weet ik zo mijn plekjes voor, maar vandaag had ik zin in iets anders. Stel je voor… Je haast van A naar B en in je hoofd raast het. Koffie lijkt een eerste levensbehoefte. Waarom je aan het haasten bent weet je eigenlijk niet. Je to-do lijst voor de ochtend is af en hoewel er genoeg te doen is kun je best een adempauze gebruiken. Even op adem komen. Adem in. Adem uit. Adem in. Ademinn!

Slow Coffeebar Ademinn Rotterdam

Dé plek voor stilte, verdieping en inspiratie in Rotterdam. En dat alles onder het genot van een geweldige bak koffie.

Ademinn Rotterdam

Dat zegt de Facebookpagina. Verder dan langslopen en nieuwsgierig binnenkijken was ik nog niet gekomen. Fijn dat daar vandaag verandering in kwam want behalve een interessant concept is Ademinn een leuke plek. In het voorportaal kun je plaatsnemen aan de grote (lees)tafel. Hier kun je praten. Achterin is het stil en kun je wegkruipen in een leeshoek.

Ademinn Rotterdam

Omdat ik houd van grote tafels nam ik voorin plaats met een kop hete thee. Na een woordenwisseling met de jonge gastvrouw verloor ik me tot lunchtijd in mijn boek. De tosti’s en huisgemaakte pompoensoep kom ik graag een andere keer proeven want hier wil ik vaker zijn. Een ideaal café voor mensen die houden van een beetje verdieping.

De titel van dit stuk verwijst naar een poster bij de entree waarop met grote letters staat:

Laad me met rust

Een rake woordspeling.

Reageren is niet mogelijk.