Het doosje zonneschijn

Het doosje zonneschijn

De zon in een doosje! Deksel eraf en jouw dag begint goed. Dat is de bedoeling van Het doosje zonneschijn van bedenkster Marta van Sitteren. Marta begeleidt als trainer en coach mensen naar meer rust in hun hoofd. Ze bedacht het doosje als een handig stuk gereedschap om daarbij te helpen. Een leuk detail is dat vrijwel alle foto’s door Marta zelf zijn geschoten. Twee van mijn favoriete kaarten zie je terug in dit artikel.

Leg vandaag de lat iets lager bij de dingen die je doet. ~ Het doosje zonneschijn

Het doosje zonneschijn - inspiratiekaart | voorbeeld

Ik leerde Marta kennen via een workshop time-management in opdracht van Talentcoach*. Aan het eind van de workshop konden de deelnemers (coaches bij Talentcoach) een kaart uit het doosje pakken. Zo liep iedereen positief en geïnspireerd de deur uit. Voor mij was dat de aanleiding tot het schrijven van dit stukje tekst.

Ontrommel vandaag. Kies één plek waar je gaat opruimen en weggooien. ~ Het doosje zonneschijn

het doosje zonneschijn - inspiratiekaarten | voorbeeld

Je kunt de kaarten gebruiken zoals je wilt en wanneer je wilt. De zon schijnt het lekkerst wanneer je de boodschap op je laat inwerken en er een periode bewust mee aan de slag gaat. Die periode kan een uur zijn, maar ook een dag, een week of langer. Dat bepaal jij.

Het doosje zonneschijn

Wil je het doosje bestellen? Dat kan via Marta van Sitteren training & coaching.

Het doosje zonneschijn

* Talentcoach is een organisatie die professionals uit het bedrijfsleven koppelt aan kwetsbare stadsgenoten in oa Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Reacties zijn gesloten.